보통의 경우, 양념장이랑 물이랑 한 번에 넣고 끓여버리고 마는데요.

STOCKZERO

Mobile ver STOCKZERO All rights reserved.
Tourism Glossary

보통의 경우, 양념장이랑 물이랑 한 번에 넣고 끓여버리고 마는데요.

stocking 0 319 0 0
Korean 보통의 경우, 양념장이랑 물이랑 한 번에 넣고 끓여버리고 마는데요.
English Usually, people add water to the marinade to boil at once.
Roman
Japanese 1 通常の場合、ソースと水を一度に入れてから煮てしまいがちですが。
Japanese 2
Chinese 1 一般来说,先把调味酱和水放进去煮开一次。
Chinese 2 一般來說,都會將醬料與水一起放入鍋中煮滾。
Category 1 기타용례 Category 2 문장
Category 3 문장 Source 문장

0 Comments
Photo English
Sign up  |  Forget
Current Time
00:00
Loading...
World City Time
 Seoul 🕗
 Tokyo 🕗
 Singapore 🕗
 Beijing 🕗
 Hanoi 🕗
 L   A 🕗
 New York 🕗
 London 🕗
 Frankfurt 🕗